< Min egen resa mot en annorlunda vardag -

Gårdagen

2011-05-13 - 23:43:17
Blev en sväng till skellefteå igår. Följde med Niklas dit då jag ändå inte hade något speciellt för mig.
Det blev lite ändrade planer då vi kom fram men det var bara kul :)
så istället för att han skulle åka till boliden för att gå på en intervju där så blev det en sväng på stan och lite sightsing i Skellefteå för att avslutas hos marie i sjöbotten där vi högg in i en hög av lister som dom hade på ett bord. så nu är deras fönster fina igen :)
Men vi hade ju som tänkt komma hem vid halv 9 tiden.. men de blev betydligt senare än så. såg ju eurovision song contest med!
Men nu blir det tvätta klart. sen sooova.

Nu!

2011-05-11 - 01:59:03
Nu fick jag till den som jag ville!

Vill inte riktigt som jag vill..

2011-05-11 - 01:00:56
Håller på att ändra designen på bloggen men den vill inte riktigt ändras.. ser den jag vill ha på förhandsgranskning men inte då jag väl går in på sidan...HJÄLP Någon?!

Melodifestivalen

2011-05-10 - 23:20:26
Skulle iväg till Nettan och se på Melodifetsivalen men slocknade som ett ljus i soffan och vaknade sådär 10 i 9..
Men men. det blev okey ändå.
Lite cola och popcorn ordnar det mesta :D
Fast niklas hörsel är kanske borta...
Pratade med honom i telefonen då de visade vilka som är i the big 5 på lördag.
Ni som känt mig i flera flera år vet att jag var som galen i blue då jag var mindre. dom splittrades ju för många år sen har jag för mig iallafall..och nu ser jag att DOM är englands bidrag. blev så paff så jag tror jag råkade skrika till i telen... förlåt älskling!
Nu blir det tufft på lördag..
De jag gillat sen jag var typ 15 mot saade... oj!
VS
Äh. jag vill ju kunna gå på stooora finalen nästa år och helst slippa åka för långt för det så Saade får vinna hela skiten och Blue får komma 2a!
om vi nu går vidare till final alltså..

Problem?

2011-05-07 - 17:46:39
Vet inte riktigt var för problem jag har på min blogg just nu då det iallafall kommer upp en svart ruta på min blogg över det senaste inlägget där det står restoring på ? nån mer som har det problemet? enormt störande är det iallafall..
Nu har jag haft min paus så jag är redo att skriva ner vad jag gör på dagarna och hur det går med allt.. men vet inte var jag ska börja. så ni får gärna skriva om det är något spec ni vill veta mer om?
RSS 2.0