< Min egen resa mot en annorlunda vardag -

Varför??

2012-08-31 - 11:19:27
Varför varför varför ska de bli skitväder så fort jag är på väg att gå ut på en promenad med lillan?? Jag vill ha bort vikten som är kvar sen graviditeten rätt snabbt men de får samtidigt ta den tid det tar.

Piteå

2012-08-29 - 08:44:13
Nu strax blir det att dra oss till Piteå så lillan får mysa med sin mormor och morfar ett tag medans hennes pappa ska jobba.
Lite synd bara att vissa försöker styra över hur vi gör med Ellen men men.. dom som ska lägga sig i får ta "smällarna" över det..
Blir kanske en sväng upp till min farmor också om tiden finns.

Shit va tjorvigt det blev med mormor, farmor och det. vet ju knappt själv snart vems!

Uppdatering om Ellen

2012-08-28 - 14:19:00
Händer som inte så mycket nu på dagarna mer än springa på BVC med lillan stup i kvarten och bara vara hemma och mysa med henne så jag slänger upp hur mitt matvrak växt istället sen hon BARA skulle ammas enligt en BVC tant som resulterade i att hon gick NER 100 gram på en helg! Hon är helt ointresserad av att ammas och det berättade jag för henne men nä.. så nu är de bara ersättning som gäller. lite trist då jag kämpat för att få igång mjölken men det är ju hon som ska växa och må bra. Jag får ju iallafall äta min choklad och ibland jordgubbar nu då jag inte ammar eller pumpar :)

Hon har iallafall gått upp från 3430 förra helgen till 3830 igår!
Lite nyfiken på när de blir att mäta henne och se om hon blivit nå längre. Men hon kommer vara min lilla bebis iallafall till hon blir sådär 1-2 år..

Lite sent men men..

2012-08-20 - 14:47:59
Lite dålig på att uppdatera numera men de kanske kommer igång..
Jag fick min lilla dotter onsdagen den 8 aug kl 02.47. en riktigt tjurig en som inte ville ut av sig själv så dom fick sätta igång förlossningen efter att vattnet gått på lördagen.
Jag sliten som jag vet inte vad då hjärtat var 1 dag gammal!
Hon fick namnet Ellen

Nerverna utanpå kroppen..

2012-08-06 - 16:21:23
Blir igångsättning imorron!! klockan halv 8 ska jag och niklas vara på förlossningen för inskrivning!! Vill både ha ut ungen nu så vi får se vad det är för en som gömt sig där inne i 9 månader. men jag börjar va ruskigt nervös med för hur allt ska gå!  Barnmorskorna vet ju vad dom gör så de borde ju gå bra men ändå! fast å andra sidan märkte jag inte ens när vattnet gick eller att jag öppnats 2 cm för en vecka sen.. så nästa gång jag skriver här är jag MAMMA!! Fatta hur jäkla sjukt de känns!!

Men är ändå en rätt bra dag idag. haft problem med silverfiskar men nu har anticimex varit hit och satt ut nå puder så dom ska försvinna, gjorde 2 redovisningar idag med nästan helt oförberett. fick mycke bättre respons än jag förväntat mig så de var ju bra iallafall :)

Liten uppdatering..

2012-08-05 - 10:01:30
Nu har det hänt en heeel del med min graviditet.. sitter och väntar på att klockan ska bli halv 2 så vi får åka upp till sunderbyn igen.. är ju i vecka 39 nu och igår morse gick vattnet! Men dom där jäkla värkarna vill inte komma än.. tror jag iallafall.. så senast onsdag blir det att bebisen kommer. känns ruskigt overkligt! Jag har ju ställt in mig på att gå över tiden! Inte tvärt om!
Men allt är då klart för liten att komma så de är då lugnt.
Så vi ser ju om nästa inlägg kommer med en bild på en bebis eller på en sliiten linda..
RSS 2.0