< Min egen resa mot en annorlunda vardag -

sådär 2 veckor sent..

2013-01-14 - 18:26:13
Men det får bli så. Min tillbakablick på året som gått.

Har hunnit med både pyttelite saker men ändå det största jag nog någonsin kommer att göra.

Tar det månad för månad men måste ta med dec 2011..

December 2011 Månaden då jag fick veta att jag skulle bli mamma. Hade nog lite svårt att greppa det men var väldigt väldigt glad över det. Lite synd bara att jag inte fick berätta det för nån för Niklas då han ville vänta till efter vecka 12. Men jag kunde inte hålla mig ändå utan berättade för min sida av släkten på julafton genom att säga då min morbror och hans familj kom och hälsade på hos mamma på julafton. dom hade då en liten bebis själva så jag sa bara att ja nästa år är det en 4 månades bebis med på jul. tog ett tag innan alla förstod vad jag menade men sen blev dom ju såklart glada för våran skull. Nyår åkte vi till kalix och Niklas mormor. Ville berätta för henne då men de fick jag inte så jag drog på mig en tight klänning istället så fick hon lista ut de själv om hon såg det.. vilket hon inte gjorde..

 
Januari: året bärjade väl inte sådär jätteroligt. Mamma ringde och sa att min morfar var jättesjuk och bara hade några dagar kvar att leva så det blev att åka dit så fort det bara gick. Men var bra att han var vaken då vi kom dit iallafall så vi fick säga hejdå åt han och jag fick berätta att han skulle få ett till barnbarnsbarn. Vilket betyder väldigt mycket för mig att han fick reda på. Berättade samtidigt för min släkt som jag inte träffade på jul att jag skulle bli mamma.
Ca en vecka efter att vi störtat iväg till arvidsjaur ringde mamma och sa att nu var morfar borta. Tog ett tag för mig att förstå att det verkligen var sant. Vi var ganska dåliga på att åka och hälsa på så först var det som att ja men vi träffar han ju senare. så det tog ett tag att fatta att det inte skulle bli så.
 
 
 
Februari. I februari fick jag äntligen börja berätta för folk att jag var gravid! Tog ändå ett bra tag för niklas att
berätta för sin familj.. fick tjata på han en del och ändå berättade han inte för alla innan hon var född! Men i februari var det också begravning.  Annars hände det inte så mycke den månaden.
 
 
Mars: Nu fick vi för första gången se lilla sprattel inne i magen. och vad nyfiken jag blev på vad det var för nån filur där inne. Niklas ville inte veta vilket kön så jag fick vara nyfiken till hon kom ut. Men jag försökte iallafall låta min faster kolla vad hon trodde att det var.. men det visade sig att det jag trodde var blygdläppar var en höftkula så jag hade rätt fel där.. Men visade sig ju att jag hade rätt iallafall. Blev en minismester i mars också till Umeå så Niklas fick berätta nyheten för sin bror.
 
 
 
April Då åkte vi till IKEA för att köpa spjälsängen men kom hem med matbord och stolar också. stolarna blev såklart i fel färg så vi fick åka tillbaka nån dag senare.. inte mig emot! Var även på tjejkvällen med syster och Lina. Sen var det massa med skolan. 
 
Nu måste jag sitta och fundera lite på vad som hänt resten av året så del 2 kommer senare..



 
 
RSS 2.0