< Min egen resa mot en annorlunda vardag -

Baka och kladd

2010-10-31 - 22:28:52
Är nu hemma från morsan där jag sov inatt. pappa behövde lite bygghjälp tyckte jag så..
väl hemma nu började jag baka cheesecake.. och råkade starta vispen så det FLÖG grädde och philadelphiaost över hela datan! men den är ren och fin nu iallafall. men var ju inte bara på den det kom.. blev i hela köket nästan. men de är det värt :) fick en skadeglad pojkvän iallafall.. hemsk!

Men men.. nu blir det film.

Vilken är bäst?
Beck levande begravd
Mirrors 2
Nanny Mcphee and the big bang
Eller knight and day??

Sätter förresten ut receptet på cheesecaken om någon vill ha det  och om den blir good:)

Sjukt trött

2010-10-28 - 15:19:15
Idag känner jag bara för att sova. hade glömt att jag hade läxa till idag så fick snällt sitta med den till halv 4 inatt.
Sen skola på det och läsa och skriva ännumera. så är rätt slut just nu. men har ändå överskottsegergi. tror jag är övertrött :P

Gårdagen/dagen

2010-10-26 - 15:35:21
Igår fyllde ju min lilla kusin Evelina 18 år! jisses! när blev du så stor?
Så blev att hinna storhandla och åka förbi henne på 2 timmar innan jag var tvungen att köra hem niklas så han fick hämta sin bil. våran säng är ju riktigt åt skogen så passade på att sova hos morsan medans niklas är i lule för att få ordning å min rygg. och gissa vad! Jag kände mig mycke piggare då jag vaknade i den än jag gjort på länge.
Men nu idag har det bara blivit att städa hemma och pyssla lite. Känner mig rätt pigg nu så det blir skolan imorron :) Nu är jag fan less på att va sjuk hemma! nu räcker det!

Men nu blir det att ta tag i disken igen.
Spotify är bäst då mans ka diska! blir mycke roligare då man lyssnar ¨på musik samtidigt.. men nog blir det en diskmaskin då det blir en större lägenhet. i den jag har nu får man INTE plats med en micro och vattenkokare samtidigt. eller jo.. det får man väll men då ryms inget annat.


Så känner jag mig just nu!

Nyfiken

2010-10-25 - 18:36:41
Ser att ni blivit några som läser min blogg. men vilka är ni?

Åååhh vad jag hatar det!

2010-10-25 - 10:36:08
Åhh vad jag hatar att vara sjuk! Bestämde mig igår för att om jag kan vara vid liv nog länge för att klara en skoldag så ska jag självklart dit.. men så hade inte kroppen planerat! nä nu då jag vaknade var det värre än tidigare. känns som att jag ska koka upp och skallen ska sprängas. men måste ha frisk luft ändå så får stoppa i mig nässpray och panodil och gå en snabbis på stan och ta tag i lite ärenden.

Dagen hittills..

2010-10-23 - 13:01:42
Idag blev jag väckt av att syrran ringde och sa att jag skulle kliva upp och komma ut. dom skulle hämta mig till loppis. så blev att gå dit en sväng. hittade 6 stycken böcker! och blev att låna en till på bibblan som ska redovisas.

Sjukt trött just nu så blir att vila en stund.

Ha det!

Vilken resa!

2010-10-22 - 16:23:23
Sitter och sorterar lite på bloggen för att få in rätt inlägg i rätt "mapp" och läser igenom vad jag skrivit. jäklar vilken resa jag har gjort! helt otänkbart!  Mitt liv innan operationen minns jag knappt. eller jo jag minns väll men fattar inte själv hur jag kunde gära så mot mig själv? alltså gå upp alla dom kilona igen. var ju nere på 73 för några år sedan.
Nu tycker jag faktiskt OM min våg! Det trodde jag aldrig!
Nä aldrig aldrig aldrig igen!

Blir intressant bara att åka pulka och så i vinter.. hade ju benig röv innan jag gick ner.. hur ont ska det inte göra nu då?! haha får ta en kudde och sitta på :D

Varför?!

2010-10-22 - 16:10:00
Varför ska man bli sjuk då man har som mest att göra?! har massa saker att göra till skolan nu åsså går jag och blir sjuk!
 

Sjuk..

2010-10-20 - 15:37:27
Fick hem en massa negativ av morsan igår som jag tänket bjuda på en liten bildbomb här med. men det får bli lite senare.

Skrev ju förra inlägget om mitt huvud.. nu är de bättre i skallen men halsen är åt helvete. 2 dagar då jag inte fått fram ett ljud. hade hoppats på att det skulle va bättre till idag men nej.. så kul ska jag inte få ha det.
Men imorron ska jag fan på skolan. även om jag ska gå dit och inte kunna prata. får skriva på lappar till lärarna om it annat.

Jo! såg just en av dom sjukaste filmerna på länge. ni måste se catfish om ni raggar på nätet. handlar om en som hittar sin drömtjej och åker för att hälsa på henne.. men det visade sig att hon ljugit om en del saker.. vad säger jag inte.. det får ni se själva. grymt seg i början men det tar sig. sen att huvudpersonen är lite småsöt gör inte saken värre ;)

Men nu blir det spela lite mera tills niklas tänker pallra sig hem så vi får fixa sista av hans prylar här som bara ligger och skräpar.
Ha det bra! Nu blir det en stooor kopp te för mig :)

Huvudvärk..

2010-10-18 - 19:45:54
Idag har jag bara varit hemma. kändes som att huvudet skulle sprängas. så idag har jag bara suttit hemma och svurit över sims 3 som vägrar spara! Står hela tiden felmedelande 12!! Någon som har nån lösning??



Står visserligen 13 där.. på mitt spel står det 12..

Äntligen nya mått!

2010-10-17 - 16:20:48
Måtten från start                                                   Måtten idag      Minus totalt

Arm         39 cm                                                       Arm      29,5        9,5 cm
Lår          65 cm                                                       Lår        54           11 cm
Höft         121 cm                                                     Höft       95           26 cm
Rumpa     113 cm                                                     Rumpa  99           14 cm
Mage       115 cm                                                     Mage     88!!         27 cm
Hals         41 cm                                                      Hals       36           5 cm
Bröst       117 cm                                                     Bröst     100          17 cm
Knä          47 cm                                                      Knä        37           10 cm




Dagens vikt är 69,7!

Fest och klantiga människor..

2010-10-04 - 11:52:00
Nu i helgen firades ju marie på hennes 25årsdag. festade hos henne från typ 6 tiden till 11 då det var dags att åka ut på krogen. Första stället vi kom till verkade ju okey från början så vi hängde av oss jackorna och satt en stund och var sociala... tills vi säg vilken åkder det var på stället.. Typ 40+ och folk dansade vals! Så snabbt som ögat gick jag och annethe vidare till ett annat ställe där det var mycke bättre drag.. men då allt stängde kom vi på att vi hade våra jackor på första stället... så vi sov i stan för att inte bli ruinerade av taxin tillbaka till huset.. då vi kom ner igen för att hämta jackorna märkte vi att dom hade stängt hela söndagen! så vi fick glatt åka hem till piteå i festkläder. klänning och strumpbyxor med heels... ONT och frös nästa bokstavligt talat häcken av oss. så vi får åka tillbaka idag och hämta bil och resten.. hade ju såklart ALLA nycklarna i jackan...
Men kul hade vi ändå!
RSS 2.0