< Min egen resa mot en annorlunda vardag -

Strul!

2012-10-27 - 12:21:00
Oj vad allt ska strula! Hade världens sämsta dag igår utan tvekan!
eller ja. kanske inte nu sämsta då. men otursdag nr1..

Lillan har torsk på tungan och skulle behöva komma till bvc ( har varit där en gång innan men skulle vänta några dagar till nästa bokat möte med att få recept för att få bort det) och då är tanten sjuk så vi skulle få gå till barnmorskan som såg till att Ellen gick NER 100 gram på en helg. så då väntar jag hellre till måndag och gå till "våran" än att gå till den tanten!

men det slutar inte där.. långt ifrån!

Syrran skulle hjälpa mig att färga mitt hår men då jag skulle på bvc så fick vi skjuta upp det och hon var hemma i rosvik igen efter en snabbvända hit till luleå då bvc ringde och ställde in besöket så jag fick åka en sväng till pite då istället. men de gick då bra det med. blev lite kläder till ellen och smink till mig själv. men vi han aldrig med något hår så de får bli som det blir.

Då jag kom hem så hände bland det skummaste jag varit med om hittills. Bilfan gick inte att stänga av då jag var i garaget! Motorn gick ju att stänga av som tur var ( lr otur?) men strömmen hade hakat upp sig så niklas fick skynda hem och koppla ur batteriet så nu är jag utan bil till det är ordnat. Var sådär lagomt kul att stå vid bilen med typ 10 påsar under vagnen och ellen i vagnen i minusgrader! Ellen hade det ju varmt och skönt. de är ju de viktigaste men surt var det!

Ska ju dricka lite vin (och annat) med 2-3 kompis här hos mig ikväll var det tänkt men först går min svärmor och blir sjuk och Niklas skulle vara med Ellen hemma hos henne så jag får koppla av. Så nu måste dom va hemma då varken syrran kan vara med henne och pappa är så sur hela tiden så han vill jag då inte ens fråga.

Men de tar fortfarande inte slut där!

Efter att jag varit och fixat det sista inför ikväll så hör en polare av sig som varit anti att gå ut i lule hela tiden ( hon verkar hata allt som har med lule att göra av nån skum jäkla anledning) att hon så lägligt fått böter så hon inte har råd att gå ut här.. saken är ju bara den att hon ju får dricka av mig och inträde av en annan kompis då hon nyss fyllt år. men då hade hon heelt plötsligt bokat in annat med sina föräldrar! Nån som känner att den där "bötern" kom lite väl lägligt för att vara sant?

Så nu är det fullt upp med att hitta ett ställe att vara på, annars får vi åka till piteå och gå ut där om nu inte Nettan redan tagit sig till lule... och åka buss då jag ska någonstans. (läs bli ruinerad.. bussfan kostar 25 spänn en väg inom kommunen! ) och har lärt mig att vissa hellre ljuger sig blå än berättar sanningen.. inga namn nämnda..

Hur ska man göra då??

2012-10-25 - 10:24:47
Läste just tidningen om där klädföretagen betalar för små löner i olika länder i asien. Visst är det dåligt att det ser ut så men då jag ser listan på vilka företag det gäller och sen funderar på vilka klädbutiker det finns här uppe så är det bara dom som finns. hur ska man kunna strunta i att köpa kläder från dessa företag då det är det enda utbud som finns för alla tjejer som inte vill ha tantkläder riktigt än??

Ivägkörda hemifrån!

2012-10-23 - 14:12:00
Dagen har hittills varit ganska händelserik...

Redan hunnit med en resa till pite som vi tom var tvugna att göra då vi inte får gå på toan hemma förrns i kväll! Dom har bytt toastol åt oss. Bra att få en fräsch toastol men jag vill ju som kunna använda den om det behövs så vi åkte till mamma och pappa.


Före resan så var vi på bvc med ♥ då hon är så hes och sover mest hela tiden.
Visst bebisar brukar ju som sova jämt men hon brukar iallafall vara vaken 1-2 timmar efter att hon ätit men nu är det max 1 timme. Det visade sig att hon är förkyld lillhjärtat. Men det ska man väl också vara nån gång.

Försvunnet inlägg...

2012-10-22 - 22:45:00
Jag skrev ett låångt inlägg för några dagar sen men det försvann tydligen..

Lilla Ellen har ont i munnen och hesare än jag vet inte vad. men glad är hon ändå!

2 månader

2012-10-16 - 00:17:55
Det är svårt att fatta att Ellen hunnit bli 2 månader! Men oj vad de kommer nya saker hela tiden nu. hon HATAR att bara sitta ner eller ligga på bröstet. hon vill stå upp eller sitta upp! Sen hatar hon att sova också har jag märkt... nyss fått henne att somna för femtielfte gången inatt.. men nu fick hon somna själv i sin egen säng då hon var nere i varv.. då funkade det.. hoppas jag iallafall..
Men då hon är utvilad finns ingen gladare och busigare som bilden visar!
RSS 2.0